Yhteistyössä FORENOM

FORENOMISTA UUSI TMK:N YHTEISTYÖKUMPPANI
Kaikista majoittumisista -10% etu alamme toimijoille

Forenomista tuli joulukuussa 2017 allekirjoitetulla
yhteistyösopimuksella tori- ja tapahtumaelinkeinon toimijoiden merkittävä yhteistyökumppani. Yhteistyön pohjalta kaikki alamme toimijat saavat merkittävän -10% edun Fore-nomin kaikista jo lähtökohtaisesti hyvin kilpailukykyisesti hinnoiteltujen majoituspalveluiden hinnoista, oli kyseessä huoneistohotelli, hostel tai huoneistomajoitus. Samalla tunnustusta saa koko suomalainen tori- ja tapahtumaelinkeino, jonka merkitys ymmärretään yhä laajemmin.

Kattava yhteistyö
Yhteistyön tavoitteena on tukea suomalaisen tori- ja markkinakaupan toimintaedellytyksiä tarjoamalla alalla toimiville yrittäjille järkevän hintaisia, korkeatasoisia ja tarkoituksenmukaisia majoituspalveluita. Käyttämällä Forenomin majoituspalveluja saat itsellesi merkittäviä etuja sekä samalla tuet alallamme tehtävää järjestötyötä.

Miksi valita Forenom?
Forenom tarjoaa helppoa, joustavaa ja mukavaa asumista matkoilla. Majoitusvaihtoehtoja löytyy niin tiukalla budjetilla matkustavalle kuin mukavuutta arvostavalle kalustetuista asunnoista, huoneistohotelleista ja hostelleista. Voit tehdä varauksen suoraan verkossa tai ottaa yhteyttä ystävälliseen Forenomin myyntitiimiin puhelimitse. Palvelu on tarkoitettu niin pienille kuin suurillekin yrityksille, juuri sinun toimialasi tori- ja tapahtumaelinkeinossa on meille tärkeä. Meiltä saat sopivan majoituksen sopuhintaan niin pitkäksi tai lyhyeksi ajaksi kuin tarvitset, yhdestä yöstä useaan vuoteen

huoneissamme ja asunnoissamme eri puolilla Pohjoismaita. Tarjoamme loistavan hinta-laatusuhteen sekä helppoa, joustavaa ja mukavaa asumista asiakastyytyväisyysasteemme ollessa tällä hetkellä 91%.

Majoitusvaihtoehdot
Huoneistohotellit: Keskeinen sijainti ja mahdollisuus kokata itse, hyvä valinta niin työmatkalla kuin lomalla.

Hostellit:Edullista ja yhteisöllistä majoitusta, omassa huoneessa.

Kalustetut asunnot: Tarpeisiisi räätälöity vaihtoehto, joka tuntuu aidolta kodilta.

Valitse 3 500 huoneistosta, 10 huoneistohotellista ja 8 hostellista

Näin se toimii
Voit tehdä varauksen verkossa, puhelimitse tai sähköpostilla. Mitä pidempään asut, sitä vähemmän maksat. Saat avaimesi lähimmästä toimistosta tai ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla. Sitten vain astut sisään ja nautit olostasi!

Jos et heti löydä hakemaasi sijaintia? Ei syytä huoleen! Ota yhteyttä meihin ja kerro, minne olet menossa!
puh 020 198 3420
Ma – Pe: 08:00 – 22:00
La: 10:00 – 18:00
Su: 10:00 – 18:00
info@forenom.fi
www.forenom.com

Miten saan sopimusedut käyttööni
Yhteistyösopimuksen ansiosta tori- ja tapahtumaelinkeinon yrittäjät saavat aina -10 % edun majoitushinnoista. Edun saamiseksi varaajan täytyy nettivarausta tehdessään osoitteessa forenom.com ilmoittaa varauskoodi 23TMK. Tehdessä puhelinvarausta tulee myös ilmoittaa sama koodi eli 23TMK, jotta sopimusalennuksen saa käyttöönsä. Huomioithan että varauskoodi toimii vain Forenomin omilla internet-sivuilla. Helppoa ja toimivaa! Sopimusalennus on voimassa vuoden 2023 loppuun.

Suosittelemme lämpimästi alamme toimijoita käyttämään aina Forenomin palveluita, kun se vain on mahdollista.
Ari Kallas
TMK