Kalustomyynti ja -vuokraus

TMK:n kalustomyynti tarjoaa kaiken mitä liikkuvassa kaupankäynnissä tarvitaan!
Myyntiautot ja -vaunut, perävaunut, teltat, varjot, myyntipöydät, grillit jne…
Tutustu edullisiin verkkokauppoihimme!


Osta tai vuokraa mitä tarvitset, edullisesti!

nopsa_valkoinen
TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus on maamme johtava tapahtumaelinkeinon asiantuntija. Kauttamme on helppo saada eri tilaisuuksiin parhaiten sopiva kalusto. Koulutetulla henkilökunnallamme on vankka ammattitaito, jota tarvitaan onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi. Muista, että onnistunut tapahtuma on monien seikkojen summa. Kun hankit kaiken kaluston samasta paikasta, niin varmistat, että kaikki sopii yhteen ja toimii toivotulla tavalla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa kaikissa kalusto ongelmissanne.

Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus pyrkii aktiivisesti kehittämään suomalaista tori- ja tapahtumaelinkeinoa. Tässä tärkeässä osassa on myös uuden ja alan kilpailukykyä kohottavan asiallisen kaluston tarjoaminen alamme yrittäjille. TMK:n kautta onkin saatavissa laaja valikoima alamme johtavien valmistajien tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

 

Kalustovuokraus

Vuokraa mitä tarvitset edullisesti! Meiltä löytyy yli 150 erilaista ja erikokoista telttaa, mm. Juhlateltat, kahvilateltat, myyntiteltat ja käsityöläiskatokset. Laaja valikoima erilaisia pöytiä, tuoleja, grillejä, paellapannuja, kiertoilmauuneja, yms… Voimme myös sähköistää koko tapahtuma-alueenne. Todella laaja valikoima sähköpääkeskuksia. Valikoimastamme löytyy myös siistejä siirrettäviä käymälöitä.

Lisätietoja kalustovuokrauksesta ja myynnistä: Rune Latvala 010 5260422.

 

Grillikeskus

Grillikeskus-logo

Gastrogrillit ja -pannut ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja sopivat erinomaisesti niin ammatti- kuin kotikäyttöön. Saksalaista laatua kilpailukykyiseen hintaan!

Lisätietoja kalustovuokrauksesta ja myynnistä: Rune Latvala 010 5260422 tai www.grillikeskus.fi

 

 

 

 

Nopsa-pikateltat

Nopsa-logo

Nopsa pikateltat ovat nopeita, käteviä ja kestäviä! Nopsa-pikateltoissa yhdistyvät suomalainen suunnittelu ja kansainvälinen toteutus parhaalla mahdollisella tavalla. Nopsa-pikateltat on suunniteltu juuri Suomen vaativiin olosuhteisiin. Kattavasta mallistosta löytyvät vaihtoehdot mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin ja kokoihin.

Nopsa-pikatelttoihin on saatavissa laaja valikoima lisävarusteita esim. kätevät painot, ikkunalliset seinät, vesikourut, aurinkolipat jne…

Lisätietoja kalustovuokrauksesta ja myynnistä: Rune Latvala 010 5260422 tai www.teltat.fi

 

 

Lambert – mobiilit myyntijärjestelmät

Lambert_logo

Lambert GmbH on Saksan suurin myyntikatosten ja erilaisten mobiilien myyntijärjestelmien valmistaja. Markkinakontti Oy on Lambertin virallinen maahantuoja ja edustaja Suomessa. Lambertin mobiilit myyntijärjestelmät tarjoavat asiakaslähtöistä ajattelua ja viimeisteltyjä sekä korkeatasoisia tuotteita.

Rune Latvala Lisätietoja kalustovuokrauksesta ja myynnistä: Rune Latvala 010 5260422 tai www.teltat.fi

 

 

 

 

Borco-Höhns myyntivaunut ja -autot

BorcoLogo

Borco-Höhns GmbH+Co. KG on nykyisin maailman ylivoimaisesti suurin myyntivaunujen ja -autojen valmistaja, jolla on kattava jälleenmyynti-verkosto ympäri Eurooppaa. TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus on Borco-Höhnsin virallinen maahantuoja ja edustaja Suomessa. Valikoimamme ulottuu vakiomalleista yksilöllisiin “toivomusten ja mittojen” mukaisiin erikoismalleihin. Jo perusvalikoimassamme on omat myyntivaunut ja -autot mm. kalatuotteille, lihajalosteille, leipomotuotteille, kioskituotteille, grillituotteille sekä vihannes- ja hedelmätuotteille. Olipa myytävä/markkinoitava tuote mikä hyvänsä, Borco-Höhnsiltä löytyy siihen ratkaisu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää – Borco-Höhnsillä myyt paremmin!

Lisätietoja myyntiautoista ja -vaunuista Ari Kallas 020 749 8711 tai internetsivuilta borco.info

 

 

 

Vaunukeskus

Vaunukeskus-logoVaunukeskus tarjoaa yli 2000 erilaista vaunumallia kaikkiin mahdollisiin eri tarkoituksiin.

Vaunukeskus on Euroopan suurimman perävaunukeskuksen, saksalaisen Wörmannin, edustaja ja maahantuoja Suomessa.
Vaunukeskuksen valikoimasta löytyvät luotettavat ja toimivat ratkaisut kaikkein vaativiimpiinkin kuljetustarpeisiin. Meiltä löytyvät autotrailerit, venetrailerit, moottoripyörien kuljetusvaunut, umpiperävaunut, hevostenkuljetusvaunut, eläintenkuljetusvaunut, koirienkuljetusvaunut, esittelyvaunut, myyntivaunut, grillivaunut, kylmäkuljetusvaunut, pakkasvaunut eli perävaunut, traktorin perävaunut, rekan perävaunut, kippaavat vaunut, autonkuljetusvaunut, koneidenkuljetusvaunut, työmaavaunut, saniteettivaunut jne…

Lisätietoja vaunuista Ari Kallas 020 749 8711 tai internetsivuilta www.vaunukeskus.fi