Kalustomyynti ja -vuokraus

TMK:n kalustomyynti tarjoaa kaiken mitä liikkuvassa kaupankäynnissä tarvitaan!
Myyntiautot ja -vaunut, perävaunut, teltat, varjot, myyntipöydät, grillit jne…
Tutustu edullisiin verkkokauppoihimme!


Osta tai vuokraa mitä tarvitset, edullisesti!

nopsa_valkoinen
TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus on maamme johtavia tapahtumaelinkeinon asiantuntijoita. Kauttamme on helppo saada eri tilaisuuksiin parhaiten sopiva kalusto. Koulutetulla henkilökunnallamme on vankka ammattitaito, jota tarvitaan onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi. Muista, että onnistunut tapahtuma on monien seikkojen summa. Kun hankit kaiken kaluston samasta paikasta, niin varmistat, että kaikki sopii yhteen ja toimii toivotulla tavalla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa kaikissa kalusto ongelmissanne.

Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus pyrkii aktiivisesti kehittämään suomalaista tori- ja tapahtumaelinkeinoa. Tässä tärkeässä osassa on myös uuden ja alan kilpailukykyä kohottavan asiallisen kaluston tarjoaminen alamme yrittäjille. TMK:n kautta onkin saatavissa laaja valikoima alamme johtavien valmistajien tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.


Nopsa-pikateltat

Nopsa- pikateltat ovat markkinoiden suosituin telttamalli Suomessa.
Nopsa pikateltat ovat nopeita, käteviä ja kestäviä! Nopsa-pikateltoissa yhdistyvät suomalainen suunnittelu ja kansainvälinen toteutus parhaalla mahdollisella tavalla. Nopsa- pikateltat on suunniteltu juuri Suomen vaativiin olosuhteisiin. Kattavasta mallistosta löytyvät vaihtoehdot mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin ja kokoihin. Nopsa-pikatelttoihin on saatavissa laaja valikoima lisävarusteita esim. kätevät painot, ikkunalliset seinät, vesikourut, aurinkolipat jne…

Lisätietoja: 010 5260424 tai www.teltat.fi


Vaunukeskus

TMK vaunukeskus on maamme johtava liikkuvaan myyntiin tarkoitettujen myyntitilaratkaisujen asiantuntija.

MEILTÄ ASIAKKAALLE PARAS RATKAISU.

Vaunukeskuksen valikoimasta löytyvät luotettavat ja toimivat ratkaisut kaikkein vaativimpiinkin tarpeisiin. Suosituimpia mallejamme ovat mitä erilaisemmat myynti- ja esittelyvaunut sekä kylmä- ja pakkasvaunut. Suuressa suosiossa ovat myös ketterään kiertävään myyntiin tarkoitetut piaggio- ja polkupyöräpohjaiset myyntitilaratkaisut sekä erilaiset retro- ja vintage mallit.

Edustamme seuraavia päämiehiä:

Borco-Höhns myyntivaunut ja -autot

Borco-Höhns GmbH+Co. KG on nykyisin maailman ylivoimaisesti suurin myyntivaunujen ja -autojen valmistaja, jolla on kattava jälleenmyynti-verkosto ympäri Eurooppaa. TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus on Borco-Höhnsin virallinen maahantuoja ja edustaja Suomessa. Valikoimamme ulottuu vakiomalleista yksilöllisiin “toivomusten ja mittojen” mukaisiin erikoismalleihin. Jo perusvalikoimassamme on omat myyntivaunut ja -autot mm. kalatuotteille, lihajalosteille, leipomotuotteille, kioskituotteille, grillituotteille sekä vihannes- ja hedelmätuotteille. Olipa myytävä/markkinoitava tuote mikä hyvänsä, Borco-Höhnsiltä löytyy siihen ratkaisu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää – Borco-Höhnsillä myyt paremmin!

Lisätietoja myyntiautoista ja -vaunuista Ari Kallas 020 749 8711 tai internetsivuilta borco.info

Lambert – mobiilit myyntijärjestelmät

Lambert_logo

Lambert GmbH on Saksan suurin myyntikatosten ja erilaisten mobiilien myyntijärjestelmien valmistaja. Markkinakontti Oy on Lambertin virallinen maahantuoja ja edustaja Suomessa. Lambertin mobiilit myyntijärjestelmät tarjoavat asiakaslähtöistä ajattelua ja viimeisteltyjä sekä korkeatasoisia tuotteita.

Lisätietoja: 010 5260424 tai www.teltat.fi

Lisätietoja
TMK Vaunukeskus
Merstolantie 27, Harjavalta
Ari Kallas
puh. 020 749 8711
Mari Rahkola
puh. 010 526 0424
Sähköposti:
etunimi.sukunimi@vaunukeskus.fi
www.vaunukeskus.fi


Grillikeskus

Gastrogrillit ja -pannut ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja sopivat erinomaisesti niin ammatti- kuin kotikäyttöön. Saksalaista laatua kilpailukykyiseen hintaan!

Lisätietoja: 010 5260424 tai www.grillikeskus.fi