Julkaisut

Tori- ja tapahtumaelinkeinon ammattilehti Markkinaviesti, Tapahtumatietopalvelu, monipuolisesti oppaita niin kauppiaille kuin järjestäjillekin, historiikkeja, jne…

TMK julkaisuja jokaisen tarpeisiin


Markkinaviesti-lehti
on suomalaisen tapahtumamyynnin ammattilehti. Markkinaviesti ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa tarjoten runsaasti ja monipuolisesti luettavaa koko elinkeinosta käsitellen aina ajankohtaisia asioita.

Markkinaviestin erityisenä vahvuutena voidaan pitää jokaisessa lehdessä julkaistavia kahden seuraavan kuukauden tapahtumaluetteloita, joissa on aina tarkistetut ja päivitetyt yhteystiedot. Markkinaviesti on keskeinen tekijä koko alan tiedonvälitykselle, sillä se on ainut media, joka tavoittaa kattavasti alalla toimivat kauppiaat, tapahtumajärjestäjät, kuntien ja kaupunkien tori- ja markkinavastaavat, torivalvojat, elinkeinoasiamiehet ja eri yhteistyökumppaneiden edustajat.

 

Tilaa Markkinaviesti

 

 

Tapahtumatietopalvelu eli tuttavallisemmin TATI on ainut media maassamme, jossa on kattavat tiedot maamme myyntitapahtumista. Se toimii tietokoneella, tabletilla ja älykännykällä. TATI-palvelu on lähes välttämätön työkalu kaikille niille, jotka haluavat tietoa maamme toreista, markkinoista, messuista ja festeistä. Tapahtumatietopalvelu pitää sisällään mm seuraavia asioita:

  • 9 kertaa vuodessa ilmestyvän painetun tapahtumamyynnin ammattilehden Markkinaviestin
  • Markkinaviesti-lehden sähköisen näköisversion
  • Noin 1500 myyntitapahtuman tiedot
  • Kaikkien Suomen torien tiedot
  • Monia työkaluja myyntipäivien suunnitteluun
  • Työkaluja elintarvikemyyntitoiminnan arkirutiineihin

Tilaa Tapahtumatietopalvelu