Tutustu Tapahtumanettiin

button_infoTapahtumanetti on enemmän kuin vain sähköisessä muodossa oleva markkinakalenteri.

Tapahtumanetin aktiivitietokantoja päivitetään koko ajan ja pyritään näin varmistamaan, että Teillä on käytössänne aina mahdollisimman hyvät tiedot. Tapahtumanetin pohjan muodostavat tietokannat maamme markkinoista, messuista, festeistä ja toreista. Näistä Tapahtumanetin käyttäjät pystyvät etsimään tietoja todella monipuolisesti eri hakutoimintoja käyttäen. Tapahtumanetin kautta on myös helppo suunnitella omaa “kiertoa”, tekemällä henkilökohtaisen tapahtumakalenterin ja tulostamalla sen yhteydenottoja varten. Tapahtumanettiä kehitetään koko ajan ja tarkoituksena on saada mukaan mahdollisimman monien tapahtumien linkitykset ja kotisivutiedot.

Näin myös paikkojen varaus sähköpostitse tai netin kautta on yhä helpompaa. Tapahtumanetin selkeä ilme ja hakukriteerit tuovat käyttäjälle paremman työkalun tapahtumatietojen hakemiseen. Hakukriteereissä on markkina-, messu- ja festitapahtumat yhdistetty saman tapahtumat-sivun alle. Tämä mahdollistaa tapahtumien hakemisen markkinat, messut ja festit eritellen tai kaikki yhdessä.

Tapahtumanetistä löytyy myös kalenterisivu, jonka avulla käyttäjä pystyy suunnittelemaan omaa “kiertoa” kolmen kuukauden jaksoissa. Käyttäjän koriin keräämät tapahtumat näkyvät kalenterissa kyseisien päivien kohdalla ja tämä helpottaa “kierron” suunnittelemista, sekä vielä vapaiden päivien löytämistä kalenterista.

TILAA TAPAHTUMANETTI
KIRJAUDU TAPAHTUMANETTIIN

 

Esittelyvideo: