Tapahtumatietopalvelu (Kestotilaus vuodeksi)

Tapahtumatietopalvelu (Kestotilaus vuodeksi)

89,00 

Uusi sähköinen tapahtumatietopalvelu eli TATI korvaa painetun Suomen Tapahtumakalenterin ja Tapahtumanetti-palvelun kokonaisuudessaan.

Osasto:

Kuvaus

Jos haluat tunnukset heti voimaan, niin teet Tapahtumatietopalvelun tilaus TATI-palvelun osoitteessa tati.markkina.net.

 

Uusi sähköinen tapahtumatietopalvelu eli TATI korvaa painetun Suomen Tapahtumakalenterin ja Tapahtumanetti-palvelun kokonaisuudessaan. TATI on aidosti reaaliaikainen tapahtumatietopalvelu, jota päivitetään jatkuvasti. TATI-palvelu toimii tavallisen tietokoneen, tabletin sekä kännykän internet-selaimella. Palvelu ei siis tarvitse erillistä ohjelmaa.

Lisäksi uusi palvelu sisältää Tapahtumaviesti-lehden, joka ilmestyy jatkossakin samalla tavalla ja aikataululla, eli 9 kertaa vuodessa. Tapahtumaviesti on keskeinen tekijä koko tapahtuma alan tiedonvälitykselle, sillä se on ainut media, joka tavoittaa kattavasti alalla toimivat kauppiaat, tapahtumajärjestäjät, kuntien ja kaupunkien tori- ja markkinavastaavat, torivalvojat, elinkeinoasiamiehet ja eri yhteistyökumppaneiden edustajat.

HUOM! Käsittelemme tästä tehdyt Tapahtumatietopalvelu eli TATI-tilaukset toimistomme aukioloaikojen puitteissa (arkisin klo 9-16) ja lähetämme teille sähköpostilla tunnukset palveluun. Eli järjestelmä ei tällähetkellä luo automaattisesti tunnuksia vaan saatte ne sähköpostiinne vasta kun tilauksenne on käsitelty. Kiitos.