TMK:n ryhmämatka Saksaan 13.-15.2.2018

TMK:n ryhmämatka Saksaan 13.-15.2.2018

TMK on toteuttanut useiden vuosien ajan todella suosituiksi muodostuneita ryhmämatkoja Saksaan. Näiden kokemusten pohjalta olemme nyt koonneet uudistuneen paketin, missä on lähtökohtaisesti kaikki ”eväät” mitä onnistuneelle matkalle tarvitaan. HUOM! Tämä on vuoden 2018 ainut matka, joten varausten kanssa kannattaa pitää kiirettä!

1. päivä ti 13.2.2018 – Tutustuminen Hampurin suurimpiin viikkomarkkinoihin ja illanvietto viinatehtaalla
Kokoonnumme Helsinki-Vantaan lentokentälle klo 6.00, josta Finnairin suora lento Hampuriin, lähtö klo 7.50 ja Hampurissa 8.50. Täällä meitä odottaa bussi paikallisine oppaineen. Käymme tutustumassa Hampurin suurimpiin viikkomarkkinoihin Issestarssella. Markkinoiden jälkeen lounastamme yhdessä hyvässä ravintolassa, josta matkustamme illaksi Rothenburgiin noin 70 km päähän Hampurista. Täällä majoitumme mukavaan Das Stadtidyll -perhehotelliin. Vapaata tutustumista kaupunkiin ja saksalaiseen elämänmenoon. Illalla vuorossa on tutustumisretki paikalliseen viinatehtaaseen. Ikimuistoinen kokemus, jota vilpittömästi suosittelemme!

2. päivä ke 14.2.2018 – Tutustuminen myyntiautoihin ja -vaunuihin
Aamiainen hotellissa. Tämän jälkeen klo 9.00 bussi noutaa meidät tutustumaan Saksan ja koko Euroopan suurimman myyntiautojen ja -vaunujen valmistajan Borco-Höhnsin tuotantotiloihin. Tutustumme niin uusien kalusteiden myyntinäyttelyyn kuin satojen käytettyjen vaihdokkien myyntinäyttelyyn. Täällä kauppias kuin kauppias on kuin lapsi karkkikaupassa! Paikalla on suomi-saksa -tulkki ja useita englantia ymmärtäviä myyntipäälliköitä palvelemassa niin, että kaikille halukkaille pyritään etsimään sopiva ratkaisu kalusto-ongelmiin! Tätä varten koko iltapäivä ja tarpeen vaatiessa iltakin on varattu matkalle osallistuvien henkilökohtaiseen palveluun! Majoitumme edelleen samassa hotellissa, joten tavaroita ei tarvitse rahdata edestakaisin. Illalla vapaata ohjelmaa ja niin toivottaessa yhteinen illanvietto paikallisessa ravintolassa!

3. päivä to 15.2.2018 – Tutustuminen Hampuriin ja ostosten tekoa
Aamiainen hotellissa. Tämän jälkeen klo 9.00 bussi noutaa meidät ja matka jatkuu Hampurin keskustaan, jossa vierailemme aluksi viikkomarkkinoilla. Keskustassa jokaisella on muutama tunti vapaata aikaa shoppailla ja tutustua paikkoihin. Täältä lähdemme klo 17.00 kohti lentokenttää, josta suora lento Helsinkiin lähtee klo 19.10. Takaisin Helsingissä olemme klo 22.00.

Matkaa vetämässä TMK:n Saksan yhteyshenkilö Ari Kallas ja Mari Rahkola.

MATKAN HINTA VAIN 590 euroa/osanottaja. Huom! Hinta sisältää matkat, majoituksen ja suurimman osan ruokailuista.

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET: Tarja Helin, puh. 020 749 8710