TMK Ulkoistaa catering-liiketoimintansa 1.1.2019 alkaen

TMK Ulkoistaa catering-liiketoimintansa 1.1.2019 alkaen

TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus on maamme johtava tori- ja tapahtumaelinkeinon asiantuntija, joka palvelee laajasti koko elinkeinoa.

TMK on tälle hetkellä maamme suurin tapahtumajärjestäjä, joka huolehtii vuositasolla noin sadasta suuresta yleisötapahtumasta yhteistyökumppaneidensa kanssa. Tarve kasvattaa tämän sektorin palveluita on ilmeinen ja yhteydenottoja yhteistyömahdollisuuksista tulee jatkuvasti kiihtyvää tahtia eri puolelta Suomea. Samalla myöskin TMK:n julkaisut uusine TATI -tapahtumatietopalveluineen ja TMK:n kalustomyynti uusine tuotteineen, ovat tärkeitä painopistealueita, joita kehitetään voimakkaasti.

Pystyäksemme vastaamaan näihin tulevaisuuden haasteisiin ja lisäresurssitarpeisiin TMK on päättänyt ulkoistaa oman kahvila- ja ravintolatoimintansa.

TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus ja Black Smoke Wehicle ovat 17.11. 2018 allekirjoittaneet kauppakirjan, jolla TMK:n koko kahvila- ja ravintolaliiketoiminta siirtyvät Black Smoke Wehiclen hoidettaviksi 1.1.2019 alkaen. Black Smoke Wehiclelle siirtyvät oikeudet niin Leenan Lettukahviloihin, makkaranmyyntipaikkoihin kuin anniskelutapahtumiinkin. Black Smoke Wehicle toimii jatkossa TMK:n tärkeänä yhteistyökumppanina ja huolehtii jatkossa kaikista niistä kahvila- ja ravintolamyyntipaikoista, joista TMK on tähän asti huolehtinut itse. Muille TMK:n yhteistyökumppaneille ei siis aiheudu ongelmia ja kaikki hoituu vähintään yhtä mallikkaasti mitä tähänkin saakka. Suurelle yleisölle muutokset eivät välttämättä näy lainkaan koska vanhat tutut tuotemerkit jatkavat kuten tähänkin saakka ja TMK:n henkilökunta on auttamassa ja opastamassa uutta toimijaa aina tarvittaessa. TMK:n kahvila- ja ravintolapuolen kalusto siirtyy tällä kaupalla suurelta osin Black Smoke Wehiclelle.

Henkilöstö ei seuraa kaupan mukana vaan TMK pyrkii työllistämään oman henkilökuntansa parhaansa mukaan. Työtehtäviin ja toimenkuviin tulee luonnollisesti muutoksia, joista jokaisen työntekijän kanssa sovitaan erikseen.

Yhteistyöterveisin

Ari Kallas
TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus

Mika Matikainen
Black Smoke Wehicle