TMK innovoi rohkeasti uusia Joulutapahtumia joulukuulle

TMK innovoi rohkeasti uusia Joulutapahtumia joulukuulle

HYVINKÄÄ, HYRYLÄ, HAKANIEMI JA TURKU UUSINA

TMK:n Joulutorit tuovat tunnelmaa tänä vuonna Hyvinkäälle, Hyrylään, Hakaniemeen ja Turkuun. Tervetuloa terveenä markkinoille ja mukaan tunnelmaan!

TMK on perinteisesti järjestänyt marras-joulukuussa suursuositun sisähallimarkkinakiertueen. Nyt koronarajoitukset ja ihmisten pelkotilat pakottivat perumaan kaikki loput hallimarkkinat. TMK olisi voinut ”pelata varman päälle” ja olla järjestämättä mitään niin kuin monet muut järjestäjät ovat tehneet. TMK:lla on kuitenkin vahvaa näyttöä siitä, miten oikein toimimalla voidaan korona-aikanakin järjestää turvallisesti markkinoita. Päätökseen vaikutti ratkaisevasti alamme yrittäjien paha ahdinko ja huutava puute kunnollisista myyntipaikoista. Osan tapahtumista nimeäminen Joulutoreiksi markkinoiden sijaan on tietoinen päätös, sillä torit mielletään turvallisimmiksi kauppapaikoiksi kuin markkinat. TMK järjestää siis joulukuussa seuraavat uudet joulutapahtumat ulkotiloissa tiukoilla turvatoimilla:

Hyvinkään Joulumarkkinat la 5.12.

Hyvinkään Joulumarkkinat järjestetään Hyvinkään parhaalla paikalla Kauppatorilla, Willantorilla ja Kirjastonaukiolla. Markkinoita mainostetaan laajasti ja kauppakeskus Willa on mukana markkinoinnissa yhteistyökumppanina. Nämä markkinat on muutamassa päivässä herättäneet kiinnostusta. Markkinat ovat avoinna klo 9-17.

Helsingin Hakaniemen Maalaismarkkinat ja uutuutena Suuri Joulutori su 13.12.

Hakaniemen Maalaismarkkinat ovat aina joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai ja tänä vuonna markkinapäivä osuu itsenäisyyspäivälle 6.12.2020. Tätä ei mielletä kovinkaan jouluiseksi kauppapäiväksi. Nyt päätettiinkin pitää suuri Joulutori sunnuntaina 13.12.2020. Tänne tarjoamme automaattisesti paikkaa kaikille Maalaismarkkinoiden kauppiaille, mutta edellytämme jouluista myyntipaikkaa koristeineen ja jouluvaloineen. Hinnat ja ehdot kuten Maalaismarkkinoilla. Markkinat ja Joulutori ovat avoinna klo 10-16.

Hyrylän suuri Joulutori la 12.2.

Tunnelmallinen Tuusulan Hyrylän Joulutori pidetään Hyrylän torilla ja ympäröivillä alueilla. Kaikilta osanottajilta edellytetään joulukoristeita tai jouluvaloja osastoissaan. Etusija jouluisilla tuotteilla. Upea markkina-alue ja edulliset paikkahinnat. Joulutori on avoinna klo 9-17.

Turun Jokirannan Joulutori 18.-20.12.

Tunnelmallinen Turun Aurajokiranta herää taas henkiin. Upea Joulutori ulottuu Tuomiokirkkosillalta aina Aurasillalle saakka joen Länsipuolella. Markkinoille otetaan vain jouluisia tuotteita myyviä kauppiaita ja kaikkien on pakko panostaa aidosti osastojensa ulkonäköön. Kaikissa osastoissa on oltava jouluvalot tai koristeet näkyvästi esillä. Jokirannan Joulutori on avoinna pe-su joka päivä klo 10-18.

Lisätietoja ja varaukset www.markkina.net tai puhelimitse arkisin klo 9-16 TMK:n toimistolta 020 749 8700.

Tervetuloa terveenä markkinoille! Muistathan tutustua aina tapahtumien turvaohjeisiin.