Tapahtumaviesti tapahtumaelinkeinon uusi ammattilehti

Tapahtumaviesti tapahtumaelinkeinon uusi ammattilehti

Markkinaviesti korvautuu jatkossa uudella Tapahtumaviestillä, joka tarjoaa entistäkin laajemman kattauksen tietoa upeasta ja monimuotoisesta tapahtumaelinkeinosta.

Tapahtumaviestillä on tärkeä tehtävä

Tapahtumaviesti on sitoutumaton ja riippumaton koko suomalaisen tapahtumaelinkeinon äänenkannattaja. Tapahtumaviestin keskeisenä ideana on kertoa laajasti ja tasapuolisesti koko suomalaisesta tapahtumaelinkeinosta ja tehdä erityyppisiä tapahtumia sekä niillä toimivia yhteisöjä tutuiksi lukijoille samalla auttaen alalla toimivia yrityksiä verkostoitumaan. Pyrkimyksenä on taata suomalaisen tapahtumaelinkeinon hyvinvointi, positiivinen kehittyminen ja alan arvostuksen nostaminen. Tapahtumaviesti on tilattava lehti, jolla on laaja kattavuus tapahtumaelinkeinossa. Jokainen lehti tavoittaa keskimäärin 20.000 lukijaa.

Upea visuaalinen ilme ja laadukas sisältö

Tapahtumaviesti julkaistaan aikakausilehtimuodossa, jossa sivukoko on painopinta-alaltaan 230 mm leveä ja 297 mm korkea. Kokonaan nelivärinen ja kiiltävälle aikakausilehtipaperille painettava Tapahtumaviesti on korkeatasoinen ja visuaalisesti hyvän näköinen julkaisu. Jokainen osio ja esim. tapahtumakalenterit löytyvät helposti värikoodien avulla, sillä sivun yläreunassa on aina oma väri kullekin osiolle. Tapahtumaviestin ensimmäinen osio on aina kaikille tapahtumaelinkeinossa työskenteleville yhteinen ja siinä ovat kaikkia koskettavat koko elinkeinon yhteiset asiat, sisällysluettelo, pääkirjoitus, tutkimustuloksia jne… Tapahtumat osiossa on aina erityinen tapahtumakalenteri merkittävistä tapahtumista. Täältä löytyvät nimenomaan maamme suurtapahtumat urheilusta kongresseihin. Markkinat, messut ja festivaalit osioissa on aina kunkin osa-alueen omat tapahtumakalenterit, tapahtumaesittelyjä sekä yritysesittelyjä. Torit osiossa esitellään aina kuukauden tori ja myös julkaistaan kalenteria erilaisista toritapahtumista kuten rompetoreista tai Joulutoreista. Konsertit osiossa puolestaan tulee olemaan laajasti tietoa tulevista konserteista ja esittelyjä jo toteutuneista. Tapahtumaelinkeinon palvelut ovat myös oma osionsa, jossa mainostetaan ja tiedotetaan eri tapahtumapaikkoja, majoitusmahdollisuuksia, äänentoistoa, kaluston vuokrausta ja myyntiä jne… Myös säännöllisesti yritys- ja tuote-esittelyitä.

Laaja valtakunnallinen aluetoimittajaverkosto

Tapahtumaviestillä on laaja valtakunnallinen aluetoimittajaverkosto, joka vierailee aina itse tapahtumissa paikan päällä ja kirjoittaa totuudenmukaisesti näkemänsä ja kuulemansa vahvalla journalistisella otteella, mutta kuitenkin pyrkien samalla hyväntahtoisesti kehittämään koko elinkeinoa positiivisella tavalla. Tapahtumaviesti lähestyy aina asioita useammasta näkökulmasta huomioiden tasapuolisesti tapahtumapaikkojen tarjoajat, tapahtumajärjestäjät, elinkeinossa toimivat yrittäjät kuin asiakkaatkin.

Ilmoittajaystävällinen Tapahtumaviesti ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa

Ilmoittajille Tapahtumaviesti tarjoaa selkeät moduulikoot ja edulliset ilmoitushinnat. Selkeä osiointi takaa jokaiselle ilmoittajalle parhaan mahdollisen näkyvyyden niin että esim. markkinailmoitukset ovat aina markkinaosiossa ellei ilmoittaja halua vaikkapa takasivulle tai lehden kaikille yhteiseen alkuosioon. Tapahtumaelinkeinon palvelutuottajille tarjolla huippuedullisia kestoilmoituksia omissa kategorioissaan ja tehokas kauppapaikka kaikille jotka haluavat ostaa, myydä tai tarjota palvelujaan tapahtumaelinkeinon toimijoille. Lehti ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa, huhtikuusta – syyskuuhun kerran kuukaudessa ja loka-marraskuussa, joulu-tammikuussa sekä helmi-maaliskuussa kerran kahdessa kuukaudessa. Tapahtumateollisuus ry:n ja Tori- ja markkinakaupan keskusjärjestön jäsenet saavat 10% erikoisalennuksen ilmoitushinnoista.

Tapahtumatietopalvelu TATI olennaisena osana

Tapahtumaviesti ja Tapahtumatietopalvelu TATI kulkevat käsi kädessä, joten lehden tilaajilla on oikeus lukea myös sähköisen palvelun lisäsisällöt ja tiedot. Tiedoista tärkein on totta kai ajantasaiset tapahtumatiedot ja mikä tärkeintä niin jopa yli vuodeksi eteenpäin. Ilmoittajalle tapahtumatietopalvelu TATI tarjoaa erinomaisen kanavan tavoittaa iso joukko tapahtumaelinkeinon ammattilaisia samalla kertaa erinomaisen kustannustehokkaasti. Paras lopputulos saadaan aikaiseksi Tapahtumaviesti ja TATI-yhdistelmällä erinomaisen kustannustehokkaasti.

Tapahtumaviestin tilaaminen on nyt helppoa ja edullista

Tapahtumaviestin toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus on ylivoimaisesti edullisin vaihtoehto eli yhdeksän lehteä ja vuoden kestävä Tapahtumatietopalvelun rajaton käyttöoikeus samassa paketissa joko 89 euroa sis alv 24% kertasuorituksena tai kuukausittain maksettaessa vain 9.50 euroa kuukaudessa. Tapahtumaviestin ja tapahtumatietopalvelu Tatin voit myös tilata haluamallesi ajanjaksolle esim. toukokuusta syyskuuhun. Myös yksittäisiä irtonumeroita voi tilata nettipalvelustamme www.tapahtumaviesti.fi sekä suoramyyntinä eri tapahtumissa. Irtonumeron hinta on 10 euroa+postikulut.

Ystävällisin terveisin
Ari Kallas
päätoimittaja