Tapahtumatietopalvelu Tati on täällä! Kokeile heti!

Tapahtumatietopalvelu Tati on täällä! Kokeile heti!

Tapahtumatietopalvelu eli TATI on nyt julkaistu osoitteessa tati.markkina.net ja sen eduista pääsevät nauttimaan myös Markkinaviesti-lehden tilaajat. Markkinaviesti-lehti siirtyy osaksi uutta upeaa palvelua, mutta se ei missään nimessä tarkoita että painettu lehti loppuisi. Markkinaviesti-lehti tulee edelleen yhdeksän kertaa vuodessa postin kautta, mutta nyt se on mahdollista myös lukea TATI-palvelusta näköislehtenä. Tapahtumatietopalvelusta löytyvät kaikki tapahtumatiedot pidemmälle ajalle kuin lehdestä, sekä kaikki tori- ja elintarvikevalvonnan tiedot. Nämä siis kätevässä muodossa monipuolisten hakujen avulla löydettävissä, niin tietokoneella kuin tabletilla tai kännykällä.

Miten pääsen TATIin?

Palveluun pääsee rekisteröitymään internet-osoitteessa tati.markkina.net, jossa ensiksi vastaan tulee kirjautumisruutu ja sen alapuolella on painike ”Olen jo tilaaja”. Kyseinen painike vie sivulle, jossa kysytään asiakasnumeroa, postinumeroa ja sähköpostiosoitetta. Asiakasnumeron löydät viimeisimmästä laskusta tai soittamalla TMK:n toimistolle puh. 020 749 8700 (arkisin 9-16). Kun täytät tiedot, niin järjestelmä lähettää automaattisesti sähköpostiinne linkin jonka kautta pääsette rekisteröitymään palvelun käyttäjäksi. Toimenpide on helppo ja sivuilla opastetaan koko prosessin ajan. Jos viimeisin lasku, jonka olet maksanut sisältää pelkän lehden niin järjestelmä tarjoaa sinulle mahdollisuuden päivittää tilaus kesken tilausjakson täydelliseen Tapahtutietopalveluun edullisella hinnalla 4 euroa / kk. Maksun voi suorittaa helposti maksupainikkeilla rekisteröitymissivulta.

Mitä TATIsta löytyy?

Palvelusta löydät tosiaan Markkinaviesti-lehden sähköisen näköislehden lisäksi paljon muuta tietoa ja työkaluja. Tiedoista tärkein on totta kai ajantasaiset tapahtumatiedot ja mikä tärkeitä niin jopa yli vuoden eteenpäin. Tietoja pystyt hakemaan paikkatietoon pohjautuen eli esimerkiksi 100 km säteeltä halutusta paikasta. Vastaavaan paikkatietoon pohjautuvaa hakua on maakunnan mukaan hakeminen. Näiden lisäksi tietysti ajankohdan mukaan hakeminen ja todella hyvin toimiva sanallinen haku, sekä tapahtumatyypin rajaus. Nämä ja niiden yhdistelmät auttavat oikean tiedon helppoon löytymiseen. Kannattaa kokeilla ja tutustua!

Tapahtumatiedon lisäksi palvelusta löytyy kaikkien Suomen torien tiedot. Tiedot päivitetään säännöllisesti, joten tieto on mahdollisimman ajantasaista.

Kaikkia näitä tietoja voit lisätä omaan kalenteriisi ja näin pysyä kärryillä minne kannattaa mennä, sekä vältyt päällekkäisiltä varauksilta helposti. Omaan kalenteriin voit myös kirjoittaa omia lyhyitä muistiinpanoja. Muistiinpanot voivat olla tapahtumaan liittyviä, kuten kuka menee myyjäksi tai ihan omia kuten ”renkaidenvaihto klo 10”.

Niin tapahtumatiedot kuin oman kalenterin tiedot saat näkymään perinteisenä seinäkalenterista tuttuna kuukausinäkymänä tai listamuotoisena näkymänä. Oman kalenterin kuukausinäkymä sisältää myös pienen näkymättömän helpotuksen. Kokeile klikata tyhjää päivää kalenterissasi niin palvelu tekee automaattisesti haun kyseisellä päivämäärällä alkaville tapahtumille. Näin löydät kätevästi täydennystä kalenteriisi.

Tapahtumajärjestäjille myös

TATI-palvelulla tapahtumajärjestäjät saavat tapahtumalleen lisää näkyvyyttä kauppiaiden suuntaan. Täydellisten tapahtumatietojen, infokirjeiden ja karttojen lisäksi voidaan lisätä tapahtumalle varauslomake näkyville. Tämä varauslomake on kauppiaiden paras ilmoittautumisväline, koska palvelu osaa esitäyttää kauppiaalle kyseisen lomakkeen ja näin kauppias pystyy tekemään varauksen todella helposti. Lisäksi hyvin toimiva varauslomake auttaa tapahtumajärjestäjää, koska varaukset tulevat kootusti yhteen sähköpostiin ja turhat puhelinsoitot vähenevät.

Eikä tapahtumajärjestäjän herkut lopu vielä tähän. Järjestäjä voi luoda tapahtumalleen nettisivut kätevällä työkalulla, sekä tapahtumajärjestäjän abc-opas löytyy myös palvelusta. Järjestelmää kehitetään jatkuvasti myös tulevaisuudessa, joten kehitysideat ovat tervetulleita.

Netittömiä ei ole unohdettu

Tapahtumatietopalvelu Tatista tarjolle myös ns. painettu versio. TMK haluaa palvella myös netittömiä vanhan polven tilaajia. Siksi heille on nyt tarjolla uusi ns. painettu TATI palvelu.

Asiakaspalautetta kuunnellaan herkällä korvalla TMK:n toiminnanjohtaja Ari Kallas kertoo, että vaikka marraskuussa julkaistuun sähköiseen TATI palveluun ollaan oltu yleisesti hyvin tyytyväisiä ja sen käyttäjämäärä on ollut ripeässä kasvussa, niin ns. vanhan polven netittömiltä kauppiailta tuli palautetta, että nyt heillä ei ole enää lainkaan mahdollisuutta ns. pitkän tähtäyksen suunnitteluun, kun perinteistä painettua Suomen Tapahtumakalenteria ei enää julkaista. Asiaa puitiin tammikuun alussa koko TMK:n julkaisuista vastaavan tiimin kanssa ja päädyttiin siihen, että totta kai TMK palvelee myös netittömiä. Heille on jatkossa tarjolla kokonaan oma ns. painettu tapahtumatietopalvelu TATI palvelu.

Painettu Tati palvelu

Painettu Tati palvelu pitää sisällään uuden Suomen Tapahtumat 2019 julkaisun, jossa ovat kaikki suinkin nyt tiedossa olevat eli sähköisestä TATI palvelusta löytyvät markkinat, messut ja festit niin kronologisessa kuin aakkosellisessa paikkakuntakohtaisessa järjestyksessä. Tämä helppolukuinen noin 60 sivuinen julkaisu on tehty nimenomaan palvelemaan netittömien kauppiaiden suunnittelutarpeita ajatellen. Tähän julkaisun jälkeen tulleet päivitykset löytyvät aina yhdeksän kertaa vuodessa ilmestyvästi entistäkin laajemmasta painetusta Markkinaviesti-lehdestä. Painettu Tati palvelu maksaa 89 euroa ja siihen ei sisälly lainkaan ns. sähköisen Tati palvelun nettipalveluita.

Lisätiedot ja tilaukset puh. 020 749 8700 TMK:n toimistolta.