Erikoispalstojen ohjeet

Markkinaviesti-lehdessä on Mielipide-, Tekstarit- ja Lukijan kuva-palstat.
Olemme koonneet tälle sivulle ohjeet miten pystyt jättämään kyseisille palstoille sisältöä.

Mielipide

Mielipide-kirjoituksen voit toimittaa Markkinaviesti-lehteen joko kirjeenä tai sähköpostilla.

Postiosoite: Markkinaviesti, Mielipide, PL 58. 29201 Harjavalta
Sähköposti: mielipide@markkina.net
puhelin: 020 7498707 (ma-pe klo 10-11)

Omalla nimellä: Suosittelemme omalla nimellä kirjoittamista. Toimitus pidättää oikeuden kirjoitusten lyhentämiseen. Kirjoituksia ei palauteta. Kuvissa olevilta pitää olla lupa kuvan julkaisemiseen. Oikeuden kuviin siirtyvät Markkinaviesti-lehdelle.

Yhteystiedot: Nimi ja yhteystiedot on ilmoitettava toimitukselle, vaikka käyttäisi nimimerkkiä. Kirjoittajan nimeä ei anneta ulkopuolisille.

 

Tekstarit

Lähetä numeroon 050-3222 668 tekstiviesti: TEKSTARI(väli) viestisi.

Viestin hinta määräytyy oman matkapuhelin operaattorisi hinnaston mukaisesti. Julkaistuista tekstareista yksi palkitaan 30 eurolla.

 

Lukijan kuva

Lähetä kuva: markkinaviesti@markkina.net tai matkapuhelimellasi multimediaviestinä numeroon 050-3222 668.
Kirjoita viestiin LUKIJANKUVA (väli) kuvaustilanne ja yhteystietosi. Numero ei ole erikseen maksullinen, joten viestin hinta määräytyy oman matkapuhelin operaattorisi hinnaston mukaisesti. Markkinaviestissä julkaistuista kuvista maksamme aina 30 euroa ja parhaat julkaisemattomat kuvat tulevat näkyviin Markkinanetin Lukijan kuva -sivuille.
Kuvien aihepiiriä ei rajata tiukasti mutta etusija on tori- ja tapahtumaelinkeinoon kiinteästi tavalla tai toisella liittyvillä kuvilla. Kuvissa olevilta pitää olla lupa kuvan julkaisemiseen.
Kun lähetätte kuvia niin laittakaa aina mukaan ainakin muutamalla sanalla kuvaustilanne ja mahdollinen ajatuksenne kuvatekstiksi.