KANSAINVÄLISET & SUOMALAISET SUURMARKKINAT — Ville Haapasalo ja TMK yhteistyöhön

KANSAINVÄLISET & SUOMALAISET SUURMARKKINAT — Ville Haapasalo ja TMK yhteistyöhön

Suomen johtava tapahtumaelinkeinon asiantuntija TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus järjestää touko-syyskuussa 2022 kattavia terveysturvallisuustoimenpiteitä noudattaen yhdeksäntoista kaupunkia käsittävän Suurmarkkinakiertueen, jossa samassa kokonaisuudessa ovat Kansainväliset ja Suomalaiset Suurmarkkinat. Suurmarkkinoilla keskeisenä ideana onkin, että markkinoilla on myynnissä eri maiden ja maakuntien erikoistuotteita, niin että niiden valmistajat/kasvattajat ovat itse myymässä ja esittelemässä tuotteitaan. Luvassa onkin sisällöllisesti ja visuaalisesti upeita sekä elämyksellisiä osastoja. Myös toinen toistaan upeampia kansainvälisiä ruokaosastoja on runsaasti tarjoten syötävää jokaiseen makuun. Mukana on toki paljon muutakin kuin vain ruokaa eli esim. käsitöitä ja tekstiileitä on runsaasti tarjolla unohtamatta upeaa lasten tivolia.

Mukana on noin 130 yrittäjää yli 30 eri maasta ja lukuisista Suomen eri maakunnista erikoistuotteineen.

Ville Haapasalo TMK:n yhteistyökumppaniksi

Nyt mukana on myös Ville Haapasalon punainen suomalais-georgialainen Hatsapuri mobiili. Ville Haapasalo ja TMK tekivät samalla yhteistyösopimuksen, jossa Ville markkinoi laajemminkin TMK:n Suurmarkkinoita ja palveluita. Myös Villen Hatsapuri osastot ovat jatkossa mukana lähes kaikilla TMK:n markkinatapahtumilla.
Ville Haapasalo kertoo, että hän ei olisi ikinä uskonut, jos joku olisi kaksi vuotta sitten kertonut, että hänestä tulee leipuri ja tori- ja markkinakauppias. Ville korostaa, että paljon on opittu ”kantapään kautta”, mutta TMK:n asiantuntijoiden avusta ja oppaista on kaikille uusille toimijoille korvaamatonta apua. Tämä koskee niin kalustoasioita kuin yleensäkin koko tapahtumaelinkeinon ymmärtämistä. Pelkästään luotettavan tiedon saaminen Tapahtumaviestistä ja Tapahtumatietopalvelu TATI:sta on äärimmäisen tärkeä asia. Villestä Kansainväliset Suurmarkkinat ovat uskomattoman upea asia ja hän on nyt osaltaan niillä mukana ja myöskin markkinoimassa tapahtumaa.

Kiertueelle osallistujilla uskomattoman hyvä yhteishenki

Yleisen maailmantilanteen johdosta tapahtuman teemaksi valittiin ”Rauha, ei sotaa! Peace, not war!”. Kansainvälisten suurmarkkinoiden kiertue onkin hyvä positiivinen esimerkki rauhanomaisesta rinnakkaiselosta ja toistensa kunnioittamisesta. Kiertueella on mukana työskentelemässä kaikkiaan noin 500 henkilöä. Kaikilla heillä on omat kulttuuritaustansa, uskontonsa, kielensä jne… Tästä huolimatta Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla on aina ollut aivan uskomattoman hyvä yhteishenki ja kaikki auttavat toinen toisiaan!

2022 kiertuepaikkakunnat ja aikataulu sekä tarkemmat ohjeet www.eurooppamarkkinat.fi

2022 kiertuepaikkakunnat, varauslomakkeet ja lisätiedot www.eurooppamarkkinat.fi

Lisätiedot ja paikkatiedustelut puh 020 7498700 tai www.eurooppamarkkinat.fi osoitteesta. Mukaan otetaan vielä käsityöläisiä sekä eri maakuntien erikoistuotteita myyviä yrittäjiä kunkin tapahtuman tilanteen mukaisesti. Myös yksittäiset tapahtumat mahdollisia!