Kädenojennus kauppiaiden ahdingossa

Kädenojennus kauppiaiden ahdingossa

Kristiinankaupungin elinkeinokeskus ja TMK palauttavat koronan takia peruutettujen Kevät- ja Mikkelinmarkkinoiden paikkamaksut

Kristiinankaupungin perinteikkäiden markkinoiden järjestelyistä vastaavat nykyisin yhteistyössä Kristiinankaupungin Elinkeinokeskus ja TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus.

Korona on mullistanut myös perinteikkäiden Kristiinankaupungin markkinoiden järjestämisen. Tästä ovat kärsineet pahasti niin markkinakauppiaat, markkinajärjestäjät kuin koko paikkakunnan elinkeinoelämäkin.

Koska epidemiatilanne tuntuu vain pahanevan ja kauppiaiden ahdinko sen kuin syvenee, päättivät elinkeinokeskus ja TMK palauttaa paikkamaksut täysimääräisinä kaikille niille kauppiaille, jotka ovat maksaneet paikkamaksuja Kevät- tai/ja Mikkelinmarkkinoille. Tämä on selkeä kädenojennus, jonka mahdollistaa elinkeinokeskuksen rahoitus ja jo tilitettyjen rahojen palautus.

Pyydämme kaikkia paikkamaksunsa 2020 Kristiinankaupungin markkinoille ilmoittamaan meille tilinumeronsa mahdollisimman pian, jotta voimme palauttaa Teille maksamanne paikkamaksun takaisin.

Ilmoittakaa IBAN, Swift-koodi ja tilinumero ja yrityksenne nimi mieluiten sähköpostilla:
tarja.helin ( at ) markkina.net tai puhelimitse Tarja Helin 020 7498710

Muistattehan 2021 markkinoiden ajankohdat:

  • la-su 17.-18.4.2021 Kevätmarkkinat
  • pe-su 16.-18.7.2021 Kesämarkkinat
  • la-su 2.-3.10.2021 Syysmarkkinat

Paikkoja tullaan tarjoamaan ns, vanhoille kauppiaille 2019 markkinoiden pohjalta automaattisesti.

Ystävällisin terveisin

TMK TORI- JA MARKKINAKAUPAN PALVELUKESKUS
Puh 020 749 8700
tmk@markkina.net
www.markkina.net